Taxaties

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg in de Achterhoek zijn we ons terdege bewust van het belang van een accurate woningtaxatie in het traject van kopen, verkopen of herfinancieren van je woning. Onze vakkundige taxateurs staan garant voor een betrouwbare en gedetailleerde waardering, onmisbaar bij elke transactie in onroerend goed.

Het nut van een taxatie

Een taxatierapport is vaak nodig voor:

  • Het afsluiten van een nieuwe hypotheek
  • Aanpassingen aan je bestaande hypotheek
  • Het bepalen van de verkoopwaarde van je woning
  • Kwesties rondom erfenissen of scheidingen
  • Doeleinden voor de belasting

Onze werkwijze voor het opstellen van een taxatierapport

Onze erkende taxateurs benutten hun expertise over de lokale vastgoedmarkt en voeren een uitgebreide analyse van je pand uit om te komen tot een gefundeerde waardebepaling. Aspecten zoals de conditie van het pand, de locatie, omvang en recente marktbewegingen in de Achterhoek worden zorgvuldig meegewogen.

Wat zijn de kosten van een taxatie?

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg hecht veel waarde aan helderheid over onze dienstverlening, waaronder de tarieven voor een taxatie. Voor een reguliere taxatie van je pand hanteren we een prijs van €750,- inclusief btw. Indien er bijzondere aandachtspunten zijn, zoals bij een taxatie na verbouwing, dan zijn de kosten €795,- inclusief btw. Deze tarieven bestrijken het volledige traject van taxatie, van eerste inspectie tot de oplevering van een uitvoerig taxatierapport, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de waarde van je pand, zonder onverwachte kosten.

Wat kun je verwachten?

  • Expertise: Onze taxateurs zijn volledig bevoegd en hebben diepgaande kennis van de lokale onroerend goed markt.
  • Transparantie: Je ontvangt een omvangrijk taxatierapport waarin de verschillende facetten van de taxatie duidelijk worden belicht.
  • Doeltreffendheid: Het belang van tijd is ons niet vreemd. We zetten ons in om het taxatierapport zo spoedig mogelijk, doch altijd binnen enkele werkdagen, te verstrekken.
    Maatwerk: Geen enkele situatie is gelijk. Wij leveren daarom dienstverlening op maat, toegespitst op jouw individuele behoeften en omstandigheden.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een taxatie door Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg, of heb je vragen over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te voorzien van de nodige informatie en om het taxatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor meer details kun je ons bellen op 0315 - 395 424. Direct een taxatie aanvragen? Klik op de onderstaande knop om naar onze taxatieaanvraagmodule te gaan.