Makelaar in Aalten

Wie de Achterhoek bezoekt, voelt het meteen: hier is geschiedenis geschreven. Hier zijn verhalen ontstaan. En wie gelukkig wordt van verhalen, doet er goed aan om Bredevoort, Dinxperlo en Aalten te bezoeken. Want mede door de ligging vlakbij (en in het geval van Dinxperlo zelfs óp) de Duitse grens, hebben deze drie plaatsen in de gemeente Aalten een nét even ander verhaal te vertellen. Ook rustzoekers komen in de gemeente Aalten helemaal aan hun trekken. Vanwege de unieke combinatie van agrarisch gebied, natuur en cultuurhistorie behoort een deel van de gemeente sinds 2005 tot Nationaal Landschap. Rust, ruimte en natuurschoon maken van de gemeente Aalten een ideale bestemming voor een korte of lange vakantie of dagje uit.

Er zijn diverse mogelijkheden voor verblijf en overnachten: je kunt terecht bij verschillende campings van groot tot klein, groepsverblijven, B&B en overige accommodaties bij particulieren. Kijk naar de mogelijkheden bij de VVV-agentschappen in Aalten, Bredevoort en Dinxperlo.

De gemeente Aalten is een gemeente in de provincie Gelderland. Gemeente Aalten heeft afgerond een totale oppervlakte van 9.705 hectare, waarvan 9.653 land en 52 water (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 778 adressen per km2. Er wonen 11.612 huishoudens in de gemeente Aalten en de gemeente telt 4 woonplaatsen, 4 wijken en 29 buurten.

 

Verkoopmakelaar in Aalten Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in Aalten wilt verkopen, kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creëren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar Aalten Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in Aalten, Dinxperlo of Bredevoort, kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Regio statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Aalten

Landelijk gemiddelde: € 451.257,-

Gemiddelde vraagprijs in Aalten

Landelijk gemiddelde: € 551.899,-

Gemiddelde verkooptijd in Aalten

Landelijk gemiddelde: 35

Locatie