Makelaar in Doetinchem

Doetinchem, het centrum van de Achterhoek!
Al van oudsher heeft Doetinchem een centrumfunctie in de regio. Vroeger als belangrijke markt- en handelsplaats, tegenwoordig vanwege het complete aanbod aan winkels, cultuur, evenementen en horeca. De gastvrije binnenstad is goed bereikbaar en heeft een aantrekkelijke ligging tussen groen en water. In het levendige centrum is er altijd wat te beleven, van kabouter(wandel) route door de binnenstad tot kanotocht op de Oude IJssel.

Met mooie fiets- en wandelroutes verken je de de groene omgeving van Doetinchem. Een parel in het Doetinchemse landschap is het 17e eeuwse Kasteel Slangenburg. Hier zijn de inrichting, het meubilair en de wandschilderijen bewaard gebleven. In Doetinchem is het volop genieten!

Verkoopmakelaar Doetinchem

Verkoopmakelaar in Doetinchem Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in Doetinchem, Gaanderen of Wehl wilt verkopen, kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creƫren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar Doetinchem: Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in Doetinchem, Gaanderen of Wehl, kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Huizen in Doetinchem

De gemeente Doetinchem (ruim 57.000 inwoners) bestaat uit de stad Doetinchem (ca. 44.000 inwoners), en de plaatsen Gaanderen en Wehl, alsmede de buurtschappen Nieuw-Wehl, Langerak en IJzevoorde.

De gemeente Doetinchem is een gemeente in de provincie Gelderland. Gemeente Doetinchem heeft afgerond een totale oppervlakte van 7.966 hectare, waarvan 7.904 land en 61 water (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 1.166 adressen per km2. Er wonen 26.332 huishoudens in de gemeente Doetinchem en de gemeente telt 3 woonplaatsen, 11 wijken en 84 buurten.

Regio statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Doetinchem

Landelijk gemiddelde: € 451.257,-

Gemiddelde vraagprijs in Doetinchem

Landelijk gemiddelde: € 551.899,-

Gemiddelde verkooptijd in Doetinchem

Landelijk gemiddelde: 35