Ga naar inhoud

Ga je voor een gokje? of ga je voor een Garantiemakelaar?

  1. Home>
  2. Disclaimer

Disclaimer

Auteursrecht

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Garantiemakelaars Nederland.

Merkenrecht

Garantiemakelaars is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Garantiemakelaars Nederland.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Garantiemakelaars Nederland aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Garantiemakelaars Nederland niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van garantiemakelaars.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Garantiemakelaars Nederland aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Persoonsgegevens

Op sommige website pagina’s kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken. Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan de door u benoemde Garantiemakelaars doorgegeven. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Garantiemakelaars of de Garantiemakelaars website. Reviews kunnen worden ingezet voor commerciële doeleinden.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.

© 2016 Garantiemakelaars Nederland
Alle rechten voorbehouden

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9.1

Bij ons staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.1. Benieuwd waarom?