Nieuwbouw

Denk bij een huis kopen ook zeker aan de mogelijkheden voor nieuwbouw. Naast de bestaande woningen wordt er namelijk flink geïnvesteerd in de nieuwbouw in de achterhoek. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw helpen wij je graag verder.

Projecten

Eggink Maalderink helpt je bij de aanschaf van een nieuwe woning. Want waar let je precies op bij de aanschaf van een nieuwbouw woning. Hoe gaat het precies in zijn werk. Mogelijk zijn er nog andere interessante projecten. Wij helpen je bij het maken van  de juiste keuzes. Maar ook bij de aankoop van een bepaalde woning of het bezichtigen van jouw droomwoning.

De oriënterende fase

Het begint allemaal bij het vinden van jouw ideale nieuwbouw woning. Op onze website vindt je al een aantal nieuwbouw projecten in de regio. Echter op basis van jouw wensen kunnen we voor jou de ideale woning vinden. Wanneer je je ideale woning hebt gevonden krijg je met vele partijen te maken. Deze partijen willen allemaal iets van je. Eggink Maalderink kan je hierbij ondersteunen en helpen.

De kosten

Bij nieuwbouw gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van de financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Wij helpen je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verrassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kun je naar je eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen heeft voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat jouw rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouw woning. Dan wel met meer of minder werk.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van uw nieuwbouwwoning voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan dan helpen wij je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan zijn wij er ook voor je!