Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

relevante en duidelijke uitleg bij kennis makings gesprek hoe gang van zaken is m.b.t. de verkoop van de woning. Van elke stap in het verkoop proces werden wij nauwkeurig op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Fijn contact, zeer toegankelijk en rekening houdend met onze wensen. Vlotte communicatie na bezichtingen met goed advies.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Prettige samenwerking, men is deskundig en de onderlinge afstemming verliep vlot. Ook de digitale dossieropbouw is erg prettig, op deze manier is er sprake van 24 uur dienstverlening per dag.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Goede communicatie over de voortgang. Fijne makelaar en deskundig. Veel kennis van de woningmarkt. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Mijn vader is overleden en de woning kon worden verkocht. Frank Navis heeft het hele verkoopproces betrokken begeleid. Het huis was met een maand verkocht. Alles verliep goed, goede en eerlijke communicatie, problemen goed besproken en opgelost.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.3

Er werd goed naar ons geluisterd en verder gelijk adequaat gereageerd indien nodig.. Al met al vriendelijk en deskundig. Lokale markt kennis is noodzakelijk om daarmee een goede inschatting van de vraag prijs te kunnen maken. Maar ook door snel te schakelen van vraagprijs naar vanaf prijs was erg snel in overlege geregeld. Al met al tot volle tevredenheid.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?