Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Mijn vader is overleden en de woning kon worden verkocht. Frank Navis heeft het hele verkoopproces betrokken begeleid. Het huis was met een maand verkocht. Alles verliep goed, goede en eerlijke communicatie, problemen goed besproken en opgelost.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.3

Er werd goed naar ons geluisterd en verder gelijk adequaat gereageerd indien nodig.. Al met al vriendelijk en deskundig. Lokale markt kennis is noodzakelijk om daarmee een goede inschatting van de vraag prijs te kunnen maken. Maar ook door snel te schakelen van vraagprijs naar vanaf prijs was erg snel in overlege geregeld. Al met al tot volle tevredenheid.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8.3

Wij zijn tevreden over deze makelaar. We zijn snel, accuraat en correct begeleid in de verkoop van ons huis.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

9

Een goede, betrouwbare en makkelijk toegankelijk makelaar. Ze hadden veel kennis over ons huis, waren altijd goed bereikbaar en we hadden zelf geen zorgen over de verkoop.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Fijne, deskundige makelaar. De makelaar heeft ons goed geadviseerd, steeds op de hoogte gehouden en ons huis snel en goed verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Dit huis heb ik aangekocht via deze makelaar en nu ook weer in de verkoop. Beide keren heb ik dit als zeer prettig ervaren. Ilja is zeer deskundig en transparant. Ondanks het corona virus weet zij toch een mouw te passen aan deze situatie. Zo heeft zij rekening gehouden met de RIVM maatregelen en hebben wij toch veel bezichtigingen gehad, geweldig! Tot slot kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en nam zij de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ik raad deze makelaar aan omdat je echt weet wat je aan ze hebt! Waanzinnig bedankt voor jullie hulp en kunde. W.P.R.Paul

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?