Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Dhr. Vrieze

8.5

Het contact verliep soepel, met elke persoon waarmee we in dit bedrijf contact hebben gehad . Afspraken werden nagekomen, voor bezichtiging werd er op tijd bericht gedaan, kortom een makelaar om aan te bevelen. Mocht ik in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, ga ik weer met hun in zee.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Wim te Boekhorst

9

Bij het invullen van de vragenlijst was er vraag bij die o.i overbodig is. VB. Gehuwd en daarna een vraag of er en samenlevingscontract is. Volgens ons is dan de tweede vraag dan niet meer van toepassing. Verder alles prima in orde en zijn we zeer tevreden Yvonne en Wim

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

7.3

Contact met de makelaar verliep prima. Afspraken werden nagekomen, we werden i.h.a. tussentijds prima geïnformeerd De hoeveelheid info die we zelf bij elkaar hebben moeten zoeken en moeten uploaden was een grotere inspanning dan verwacht. Wel fijn om in het in eigen tijd en tempo te kunnen doen.

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.3

We hebben heel prettig contact met de makelaar gehad. Goed advies hoe we onze woning in de markt konden zetten. Goed contact en terugkoppeling rond bezichtigingen. Fijn contact tot na verkoop bij de notaris.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Hengeveld

8.5

Prima club mensen, hele goede begeleiding gedurende het hele proces. Frank Navis als kundig en heel prettige spil, maar ook soepele overdracht gedurende zijn korte afwezigheid. Goede inschatting van potentie huis, en begeleiding tijdens bieding goed gedaan. Hulde en thxs!!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Mevr. Marieke Schut

9

Dit is de tweede keer dat wij ons huis verkopen met deze makelaar, en voor de tweede keer met succes. Ze doet niet moeilijk over ongebruikelijke situaties, waardoor het contact rond de verkoop goed bleef verlopen. Mochten we nog eens een makelaar nodig hebben, weten wij naar wie we gaan!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?