Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Contact met de makelaar verliep perfect. Vragen werden snel beantwoord en je werd goed op de hoogte gehouden. Verwachtingen waren beter dan verwacht. Kortom TOP.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Het contact verliep soepel, met elke persoon waarmee we in dit bedrijf contact hebben gehad . Afspraken werden nagekomen, voor bezichtiging werd er op tijd bericht gedaan, kortom een makelaar om aan te bevelen. Mocht ik in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, ga ik weer met hun in zee.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9

Bij het invullen van de vragenlijst was er vraag bij die o.i overbodig is. VB. Gehuwd en daarna een vraag of er en samenlevingscontract is. Volgens ons is dan de tweede vraag dan niet meer van toepassing. Verder alles prima in orde en zijn we zeer tevreden Yvonne en Wim

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7.3

Contact met de makelaar verliep prima. Afspraken werden nagekomen, we werden i.h.a. tussentijds prima geïnformeerd De hoeveelheid info die we zelf bij elkaar hebben moeten zoeken en moeten uploaden was een grotere inspanning dan verwacht. Wel fijn om in het in eigen tijd en tempo te kunnen doen.

beoordeelt ons met een 7.3

geplaatst op

9.3

We hebben heel prettig contact met de makelaar gehad. Goed advies hoe we onze woning in de markt konden zetten. Goed contact en terugkoppeling rond bezichtigingen. Fijn contact tot na verkoop bij de notaris.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8.5

Prima club mensen, hele goede begeleiding gedurende het hele proces. Frank Navis als kundig en heel prettige spil, maar ook soepele overdracht gedurende zijn korte afwezigheid. Goede inschatting van potentie huis, en begeleiding tijdens bieding goed gedaan. Hulde en thxs!!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?