Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Bij makelaar eggink maalderink makelaar Daar wordt je goed geïnformeerd wat je moet doen en als je vragen hebt kan je altijd bellen.fijne mensen .ik ben zelf zeer tevreden .bedankt eggink voor de mooie samenwerking. Gr.dennis

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Het contact verliep makkelijk, informeel en duidelijk. Onze makelaar Frank Navis was goed bereikbaar, kon alles vragen en kreeg vaak meteen of op zeer korte termijn antwoord. Hij heeft goed meegedacht met ons en alles is snel verlopen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.3

Na een heel prettig eerste gesprek werden wij door medische omstandigheden genoodzaakt veel van de wendbaarheid van de makelaar te vragen. De gevraagde flexibiliteit werd meer dan geleverd: We werden ongevraagd goed geïnformeerd over de belastingtechnische gevolgen in onze bijzondere situatie, diverse oplossingsrichtingen zijn ongevraagd en later gevraagd verkend. Ondertussen werd de persoonlijke betrokkenheid niet vergeten. Uiteindelijk hebben we de verkoop van het huis op een voor ons zeer bevredigende manier af kunnen ronden.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

relevante en duidelijke uitleg bij kennis makings gesprek hoe gang van zaken is m.b.t. de verkoop van de woning. Van elke stap in het verkoop proces werden wij nauwkeurig op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Fijn contact, zeer toegankelijk en rekening houdend met onze wensen. Vlotte communicatie na bezichtingen met goed advies.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Prettige samenwerking, men is deskundig en de onderlinge afstemming verliep vlot. Ook de digitale dossieropbouw is erg prettig, op deze manier is er sprake van 24 uur dienstverlening per dag.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?