Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Een goede, betrouwbare en makkelijk toegankelijk makelaar. Ze hadden veel kennis over ons huis, waren altijd goed bereikbaar en we hadden zelf geen zorgen over de verkoop.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Fijne, deskundige makelaar. De makelaar heeft ons goed geadviseerd, steeds op de hoogte gehouden en ons huis snel en goed verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Dit huis heb ik aangekocht via deze makelaar en nu ook weer in de verkoop. Beide keren heb ik dit als zeer prettig ervaren. Ilja is zeer deskundig en transparant. Ondanks het corona virus weet zij toch een mouw te passen aan deze situatie. Zo heeft zij rekening gehouden met de RIVM maatregelen en hebben wij toch veel bezichtigingen gehad, geweldig! Tot slot kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en nam zij de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ik raad deze makelaar aan omdat je echt weet wat je aan ze hebt! Waanzinnig bedankt voor jullie hulp en kunde. W.P.R.Paul

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Beoordeling is te halen vanaf Funda.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

de makelaar kende de markt goed en stond open voor onze kijkwijze op de markt. Onze wensen werden niet vreemd gevonden, en wij konden ons snel vinden in een gezamelijke aanpak. Het contact was heel goed, in alles werden wij gekent. Op en top makelaar!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Adequaat en vlot. Heldere afspraken die worden nagekomen en opgevolgd. Proactief meedenken en komen met passende oplossingen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?