Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Eggink Maalderink Garantiemakelaars heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning. De communicatie met de makelaar was zeer prettig. Elke vraag werd heel snel en deskundig beantwoord. Verder is de presentatie van de woning prima uitgevoerd. Als laatste waren de adviezen zeer waardevol en hebben uiteindelijk geholpen om de woning voor een goede prijs te verkopen. Heel tevreden!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Het contact met de makelaar Ilja Scholten van Eggink-Maalderink was uitstekend. Ze dacht mee en kwam ook zelf met voorstellen. Ze is kundig en heeft heel goed naar ons geluisterd, als we ergens niet uit kwamen. Zij mag, als we ooit nog een huis te koop zouden hebben, zeker de verkoop weer doen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

Bij makelaar eggink maalderink makelaar Daar wordt je goed geïnformeerd wat je moet doen en als je vragen hebt kan je altijd bellen.fijne mensen .ik ben zelf zeer tevreden .bedankt eggink voor de mooie samenwerking. Gr.dennis

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Het contact verliep makkelijk, informeel en duidelijk. Onze makelaar Frank Navis was goed bereikbaar, kon alles vragen en kreeg vaak meteen of op zeer korte termijn antwoord. Hij heeft goed meegedacht met ons en alles is snel verlopen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.3

Na een heel prettig eerste gesprek werden wij door medische omstandigheden genoodzaakt veel van de wendbaarheid van de makelaar te vragen. De gevraagde flexibiliteit werd meer dan geleverd: We werden ongevraagd goed geïnformeerd over de belastingtechnische gevolgen in onze bijzondere situatie, diverse oplossingsrichtingen zijn ongevraagd en later gevraagd verkend. Ondertussen werd de persoonlijke betrokkenheid niet vergeten. Uiteindelijk hebben we de verkoop van het huis op een voor ons zeer bevredigende manier af kunnen ronden.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

relevante en duidelijke uitleg bij kennis makings gesprek hoe gang van zaken is m.b.t. de verkoop van de woning. Van elke stap in het verkoop proces werden wij nauwkeurig op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?