Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met de makelaar liep erg soepel en we zate eigenlijk direct op één lijn qua aanpak. Haar adviezen waren heel helder en doeltreffend en bleken dan ook op goede plaatselijke kennis te zijn gebaseerd. Mijn verwachtingen waren door de input van de makelaar dan ook heel reëel hetgeen ertoe heeft bijgedragen dat het pand binnen 14 dagen tegen de ingeschatte prijs werd verkocht. Gedurende de verkoop en de afhandeling heb ik geen dingen meegemaakt die fout liepen. Kortweg een zeer professioneel begeleiding en men brengt de verkoper wat er beloofd wordt. Recapitulerend: een erg goede makelaar en ik kan een ieder met een gerust hart adviseren om de verkoop door dit kantoor te laten uitvoeren.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Recht door zee makelaardij. Geen poespas, geen blabla, maar gewoon bekwame makelaars.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Fijn geholpen en begeleid. Veel kunnen overleggen, communicatie was helder. Na elke bezichtiging een update gehad via de app. Ons huis is ook binnen 2 weken al verkocht !

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.3

We hebben het contact met Ilja als zeer prettig en persoonlijk ervaren, dat was voor ons het belangrijkst. Met de overige collega's van de firma hebben we beknopte maar goede ervaringen ook. Van het maken van de foto's tot het contact via What'sapp over de biedingen etc, dat verliep allemaal uitstekend.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8

We hebben de persoonlijke aanpak van Ilja erg fijn gevonden. Het past goed bij ons en dat is belangrijk.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?