Over René Stemerdink

Wie is René Stemerdink?
Geboren en getogen Winterswijker en Achterhoeker in hart in nieren. Ooit in 1985 begonnen in de makelaardij in Winterswijk. Na een aantal jaren in Dinxperlo te hebben gewerkt en daarna als vestigingsleider nog een makelaardij gerund te hebben in Doetinchem, werd het tijd voor de volgende stap. In 1999 de stap naar het zelfstandig ondernemersschap gemaakt en jarenlang een eigen garantiemakelaarskantoor gedreven in Hengelo Overijssel. In 2020 vanuit Twente terug naar de roots en nu woonachtig in het mooie Winterswijk-Corle en begin 2023 de aandelen van het kantoor overgedragen.

En toen?
Makelen, taxeren en alles wat er nog meer bij een makelaardij komt kijken. Een veelzijdig vak wat ik al snel begon te missen. Winterswijk en haar mooie buitengebied, een prachtige omgeving om te makelen en te taxeren. Eggink Maalderink een professioneel kantoor met de Achterhoekse nuchterheid, dat past bij mij en daarom ben ik nu beschikbaar als makelaar taxateur voor Winterswijk en haar omgeving. Afspraak maken? Gewoon bellen of mailen.

Hobbies?
Genieten met familie en vrienden en genieten van onze woonboerderij en al het werk daarom heen. Motor rijden als de zon schijnt.

Contact René Stemerdink

Via onderstaand formulier kun je René uitnodigen voor een afspraak. Je kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-22525179 of te mailen naar r.stemerdink@egginkmaalderink.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

-