Makelaar in Winterwijk

Omgeven door een betoverend Nationaal Landschap, waar de natuur zich van haar mooiste kant laat zien, waar volop rust en ruimte is, beleef je de Achterhoek op z’n mooist. De gemeente Winterswijk bestrijkt maar liefst 13.881 hectare, waarvan 85 hectare uit water bestaat. Dat is enorm! In het hart vind je het gemoedelijke winkelcentrum, een uitgebreide warenmarkt, talloze gastvrije horecagelegenheden, bijzondere musea en bezienswaardigheden. Er is zoveel te zien, te doen en te beleven. Winterswijk wordt omringd door de prachtige, karakteristieke buurtschappen Brinkheurne, Corle, Huppel, Henxel, Kotten, Meddo, Miste, Ratum en Woold met elk een eigen historie en sfeer.

Naoberschap en saamhorigheid zijn hier onderdeel van het dagelijks leven. Belangeloos klaarstaan voor elkaar, omkijken naar de mensen om je heen en samen het leven vieren. Een gastvrije begroeting en een vriendelijk gebaar zijn standaard en er is altijd gelegenheid voor een praatje.

Verkoopmakelaar in Winterswijk Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in Winterswijk wilt verkopen, kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creƫren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar in Winterswjk Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in Winterswijk, kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Regio Statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Winterswijk

Landelijk gemiddelde: € 342.142,-

Gemiddelde vraagprijs in Winterswijk

Landelijk gemiddelde: € 392.651,-

Gemiddelde verkooptijd in Winterswijk

Landelijk gemiddelde: 26