Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Bodendijk 1 7121 GH Aalten

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 150.000,- k.k.

bied op deze woning

Op een gezellige plek in Aalten, aan het begin van de Bodendijk, staat deze geheel te verbouwen woning op een diep perceel van maar liefst 675 m². De woning, gebouwd in het begin van de vorige eeuw, en de verschillende bijgebouwen bieden jou de kans om een invulling naar eigen wens te geven. Parkeren kan op eigen terrein en de tuinliefhebber kan hier met zijn of haar groene vingers volop aan de slag.

Eeuwenlang was de circa 3 kilometer lange Bodendijk een belangrijke hessenweg (handelsweg) tussen Zutphen en het Münsterland. Er kwamen destijds veel koetsen met daarin belangrijke personen in deze straat; nu is het een fietsstraat waar de auto de gast is. Met de fiets ben je snel bij het treinstation en in het gezellige centrum. Er is ruime, openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Aalten heeft goede onderwijsvoorzieningen, sportfaciliteiten en een treinstation.

Indeling
Begane grond:
Aan de linkerzijde, bij de oprit, is de overdekte entree van dit klushuis. De hal met trapopgang en meterkast staat in verbinding met de woonkamer, keuken en de ruime toilet-/wasruimte. In de bijna 7.50 meter brede woonkamer kijk je door de grote ramen naar het kruispunt met veel groen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde. Ook hier moet alles vernieuwd worden, waardoor je de kans krijgt om hier jouw droomkeuken te realiseren. De aansluitende badkamer kan worden samengevoegd met de toilet-/wasruimte tot een grote ruimte voor de bad- en doucheliefhebber.

Eerste verdieping:
Aan de overloop grenzen maar liefst vier slaapkamers, waarvan drie aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer is dermate groot dat er de mogelijkheid is om een extra slaapkamer of een badkamer te realiseren.

Exterieur:
De voortuin is onlangs vrij van beplanting gemaakt, want voorheen was het huis bijna niet meer te zien vanaf de openbare weg. Aan de linkerzijde zie je de oprit en op het perceel staan enkele bijgebouwen, die vragen om een algehele verbouwing. Pas als je door de tuin loopt en goed kijkt, zie je pas hoe groot deze is

Bijzonderheden:
– Energielabel G;
– Zeer ruim perceel van 675 m²;
– Geheel te verbouwen en verduurzamen woning op een mooie plek in Aalten;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Vier slaapkamers op de bovenverdieping.

LET OP:
– Achtertuin is overwoekerd o.a. door de japanse duizendknoop
– Woning wordt verkocht ‘as is, where is’.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d.

Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden

  • 117 m2
  • 675 m2
  • 3

Kenmerken Bodendijk 1

Overdracht

Vraagprijs€ 150.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte675 m2
Woonoppervlakte117 m2
Inhoud419 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1910
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGeen spouw, Geen isolatie
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Bodendijk 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.047

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

34%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod