Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Rhienderensestraat 23 6964 BG Hall

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 900.000,- k.k.

bied op deze woning

Een droom die uitkomt… Deze vrijstaande boerderij in het buitengebied van Brummen staat op een fantastisch perceel van maar liefst 17.730m2 vol in de natuur. Een deel van het perceel wordt omringd door bospercelen. De woning en het het aangrenzende bijgebouw zijn voorzien van nieuwe rietgedekte schroefdaken. De woning en naastgelegen bijgebouw verkeren in een goede staat als basis voor een verbouwing door de de nieuwe daken en en goed buitenzijde. Aan de binnenzijde vinden we een oudere verbouwing die gezien zijn leeftijd vraagt om actualisatie een mooi moment om ook de energietransitie direct mee te nemen.

Locatie:
Je ervaart rust, stilte en ruimte en toch woon je op maar twintig minuten van Arnhem, Apeldoorn en Zutphen met A1 en A50 op auto minuten. Stap op de fiets naar het mooie Brummen met een gezellig centrum, diverse winkels, restaurants, treinstation, basis- en middelbare scholen. Vanaf de Rhienderenseweg rij je de halfverharde Leusvelderweg op waar alleen bestemmingsverkeer, wandelaars, fietsers en ruiters mogen komen. Hier ontvlucht je de dagelijkse hectiek maar zijn allen voorzieningen toch vlakbij…

Bijgebouwen:
Op het perceel staat niet alleen een vrijstaande woning maar ook meerdere bijgebouwen. Het aangrenzende bijgebouw bestaat uit een berging, kantoorruimte en een showroom. Verder zijn er meerdere bijgebouwen gebruikt voor professionele fokkerij en een groothandel voor dierbenodigdheden. Als laatste noemen we de grote schuur van circa 10 bij 15 meter met een betonvloer, grote overheaddeur (elektrisch bedienbaar) en verschillende loopdeuren. Deze schuur is uitstekend bereikbaar vanaf de openbare weg.

Bijzonderheden:
Ten aanzien van het perceel ligt er verzoek van Natuurmonumenten tot herverkaveling in verband met plannen voor waterhuishouding en versteviging van de natuurwaarden. De naastgelegen percelen van Natuurmonumenten laten op verschillende locaties de aanwezigheid van Japanse duizendknoop zien. Op het perceel van huisnummer 23 heeft dit ook en verdachte plekken met de aanwezigheid hiervan. Natuurmonumenten stelt voor om in het ruilplan hiermee aan het werk te gaan en zo zaken te combineren.
De woning is in basis goed maar vraagt om aandacht voor actualisatie, vooral ten aanzien van sanitair en afwerking. Dit is een unieke kans op deze wonderschone locatie te gaan wonen, omringd door landgoederen van Natuurmonumenten Het Leusveld, Voorstonden en De Engelenburg.

Bezichtiging op de twee kijkdagen, donderdag 2 juni en dinsdag 7 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur met sluitdatum inlevering biedingsvoorstel donderdag 9 juni 2022 om 12.00 uur.

  • 165 m2
  • 17.730 m2
  • 4

Kenmerken Rhienderensestraat 23

Overdracht

Vraagprijs€ 900.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte17.730 m2
Woonoppervlakte165 m2
Inhoud634 m3

Bouw

SoortWoonboerderij
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1932
Dak typeSchilddak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Rhienderensestraat 23

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

20.843

Vergelijkbaar woningaanbod