Ga naar inhoud

Te koop: appartement Broederenkerkplein 7 7201 JP Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 370.000,- k.k.

bied op deze woning

Tegenover de Broederenkerk, in het prachtige centrum van Zutphen, worden twee gelijkvloerse appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 95 m² en 150 m². Op de plek waar jarenlang een fietsenwinkel en werkplaats gevestigd, staan wellicht straks jouw meubels.

Broederenkerkplein 7 is een speels ingedeeld en licht tweekamerappartement met een woonkamer, grote woonkeuken, loggia en een ruime slaapkamer. Ook de badkamer en de inpandige berging zijn ruim van opzet. Dit appartement heeft een fantastische ligging aan het rustige Broederenkerkplein, met de kerk en vele historische gebouwen als fascinerend uitzicht. Het merendeel van de ramen is gesitueerd aan de zuidkant, waardoor het appartement heel licht is.

Dit appartement biedt uitzicht op de Broederenkerk, waarin één van de mooiste bibliotheken van Nederland gevestigd is. Gelegen op een perfecte locatie met zicht op de historische bebouwing en met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Na een paar minuten sta je op het trein-/busstation, in de supermarkt en je woon midden in het historische centrum van Zutphen. Aan avondje uit, winkelen, lunchen op het terras… je kunt hiervoor de auto en fiets thuislaten. Ontdek het in ontwikkeling zijnde Noorderhaven, wandel langs het water van de IJssel of ontdek de leuke winkels in de kleine en gezellige straatjes.

Indeling:
De eigen entree van het appartement bevindt zich aan de kant van het rustige plein. Aan de lange hal grenzen de woonkamer, badkamer, toiletruimte, slaapkamer en een inpandige berging.
De woonkamer en aansluitende woonkeuken hebben een speelse indeling, wat je bij een appartement zelden tegenkomt. In de woonkeuken is ruimte voor een hoekopstelling en een grote eettafel, met mooi uitzicht naar de loggia en het plein.
Aan de andere zijde van het appartement zijn de ruime slaapkamer en inpandige berging/wasruimte gesitueerd. De badkamer wordt ingedeeld met een ligbad, aparte douche, tweede toilet en een dubbele wastafel. Naast de badkamer bevindt zich het gastentoilet met fonteintje.

De bijgevoegde concept plattegrond is een mogelijk indeling, er is inspraak mogelijk inzake indeling en afwerking met bouwbedrijf Temmink (tegen meerprijs).

Overzicht:
– Zeer ruime slaapkamer met mooi uitzicht naar de kerk
– Badkamer: met stelposten voor standaard tegelwerk en sanitair
– Keuken: voorzien van aansluitingen, keuken in eigen beheer
– Inpandige (fietsen)berging annex bijkeuken
– Loggia op het zuiden
– Speelse indeling met een woonkamer en een grote woonkeuken
– Woonoppervlakte ca. 95 m²

  • 95 m2
  • 1

Kenmerken Broederenkerkplein 7

Overdracht

Vraagprijs€ 370.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte95 m2
Inhoud300 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2024
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Broederenkerkplein 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

56%

20% NL

29%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod