Skip to content

De Kwekerij

7255 CL Hengelo (gld)

11 vrij van 5

Project website

€ 149.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Hengelo (gld) De Kwekerij

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners. Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij.

 • 674 m2
 • 400-600 m3

Kenmerken De Kwekerij

Overdracht

Prijs€ 149.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud400-600 m3
Perceeloppervlakte674 m2

Overig

Project websiteDe Kwekerij

Bouwtypes De Kwekerij

1 vrij van 1

Bouwkavel

€ 149.000,-

Altijd al uw eigen woning willen bouwen op een ruime kavel binnen een nieuw te ontwikkelen woonwijk? Dan is dit uw kans! Binnen fase 1 van het nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo worden een tweetal bouwkavels aangeboden voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw.

Bouwkavel 1 is gelegen in het zuidwestelijke deel van het plan en heeft een perceelgrootte van 674 m2. De kavel zal worden ontsloten via de bestaande straat De Heurne.

Nadere informatie omtrent bestemmingsplan, bebouwingsmogelijkheden en referentiebeelden zijn verkrijgbaar bij de verkopende makelaars.

 • 150 m2 Woon opp.
 • 445-674 m2 Perceel opp.
 • 9989 m3 Inhoud

FASE 3 | Hoekwoning | Carpinus

€ 212.500,-

Fase 3: 5 nieuwe rij- en hoekwoningen in de derde fase van plan de Kwekerij! De woningen typen Acer, Betula en Carpinus zijn vergelijkbaar met de woningen in de vorige fase (nu in aanbouw). De hoekwoningen hebben de mogelijkheid van een garage en alle woningen bieden diverse uitbreidings- en indelingsopties.

Hoekwoning Carpinus – Riante blikvanger
• blikvangers van de straat
• wonen voor of achter, aan jou de keuze
• 3 ruime slaapkamers
• zeer ruime kavels
• mogelijkheid voor garage
• rijk gedetailleerde voorgevelkozijnen
• berging in de tuin
• keukencheque
• veel opties, waaronder:
– uitbouw achterzijde 1200 of 2400 mm
– dakkapel in zij- en/of achtergevel
– indeling zolderverdieping
– garage of werkkamer

Heb je interesse in één van de rijwoningen? Je kunt je inschrijven tot 19 juni 2015 bij één van de makelaars. Vervolgens vindt de woningtoewijzing plaats. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor één van de woningen zal de notaris middels loting de woning toewijzen. Voor het inschrijfformulier kunt u contact met ons opnemen. Tel. 0315-395424 of via de mail: achterhoek@egginkmaalderink.nl

—————————————————————————-

Nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo Gld.

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners.

Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij.

 • 125 m2 Woon opp.
 • 272 m2 Perceel opp.
 • 460 m3 Inhoud
3 vrij van 3

Tussenwoning | Esdoorn

€ 169.950,-

De woningen van het type Esdoorn zijn ruime en goed betaalbare ééngezinswoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Kiezen voor het woningtype Esdoorn is kiezen voor een woning in de jaren 30 stijl, maar dan al vanaf slechts € 169.950,- v.o.n. Al deze woningen voldoen aan het A++ label met als resultaat energiezuinig wonen en lagere maandlasten!

Alle tuinen zijn naast de woning of via het achterpad te bereiken en zijn voorzien van een berging. De hoekwoningen hebben een mogelijkheid tot garage (optioneel) en een eigen oprit met opstelplaats voor de auto.

De woningen zijn 5.40 meter breed en 9.50 meter diep met de mogelijkheid bij de hoekwoningen om deze te verbreden naar 5.70 meter breed. De woning beschikt over veel woon- en leefruimte en is ideaal voor starters, maar ook zeker voor een gezin!

 • 120 m2 Woon opp.
 • 141-142 m2 Perceel opp.
 • 400 m3 Inhoud
1 vrij van 1

Halfvrijstaande woning | Fagus

€ 174.000,- t/m € 253.000,-

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————

Type Fagus

Nabij de noordelijke planentree van de Kwekerij komen 6 eigentijdse twee-onder-één-kappers in “Amsterdamse School”- stijl , elk met een eigen gezicht en vernoemd naar de boomsoorten welke hier vroeger werden gekweekt. De ene tweekapper heeft een erker, de ander is voorzien luiken.

Alle tuinen zijn diep en liggen op het westen. U kunt dus optimaal genieten van de avondzon! Wat deze ruime tweekappers bindt is dat u als toekomstige bewoner zelf kunt bepalen of u de keuken voor en de woonkamer achter heeft of omgekeerd.

Deze woningen zijn scherp geprijsd en bieden een divers pallet aan opties om de woning mee uit te breiden. De keus is aan u! De woningen worden compleet dus inclusief badkamer- en toiletinrichting opgeleverd. Voor de keuken is een keukencheque beschikbaar.

 • 150 m2 Woon opp.
 • 395 m2 Perceel opp.
 • 602 m3 Inhoud

Halfvrijstaande woning | Larix

€ 252.850,- t/m € 297.950,-

De woningen van het type Larix zijn ruime halfvrijstaande woningen, van alle gemakken voorzien met volop ruimte voor u en uw gezin. Er zijn naast het basistype een aantal mogelijkheden om uw woongenot verder uit te breiden. Hierdoor is er altijd een geschikt huis voor uw gezin en budget.

De huizen type Larix zijn gelegen op kavels van circa 340 m2 tot ruim 400 m2. Alle tuinen zijn via een eigen achterom bereikbaar en de woningen hebben een eigen oprit met garage. Type Larix is de ideale halfvrijstaande woning in De Kwekerij. Deze woning is standaard zeer royaal en is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, voorzien van een Siematic keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast. Tot slot is de woning voorzien van een garage.

Deze woning is standaard al ruim door de gratis aangeboden verlenging maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlenging van 1,2 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Bij een 2,4 m verlenging kunt u ook kiezen voor een doorgang vanuit de woonkeuken naar de garage, of de realisatie van een bijkeuken.. De ruimte kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld dubbele openslaande tuindeuren.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een complete badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een tweede toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor een tweetal extra (slaap-)kamers, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Wilt u graag een extra groot dakraam of een dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar.

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond: Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

 • 146-154 m2 Woon opp.
 • 340-407 m2 Perceel opp.
 • 636-655 m3 Inhoud

FASE 3 | Tussenwoning | Acer

€ 173.000,- t/m € 174.500,-

Fase 3: 5 nieuwe rij- en hoekwoningen in de derde fase van plan de Kwekerij! De woningen typen Acer, Betula en Carpinus zijn vergelijkbaar met de woningen in de vorige fase (nu in aanbouw). De hoekwoningen hebben de mogelijkheid van een garage en alle woningen bieden diverse uitbreidings- en indelingsopties.

Tussenwoning Acer – Op en top gezinswoning
• 3 ruime slaapkamers
• berging in de tuin
• keukencheque
• veel opties mogelijk, waaronder:
– uitbouw achterzijde 1200 of 2400 mm
– dakkapel aan voor- en/of achterzijde
– indeling op zolderverdieping

Heb je interesse in één van de rijwoningen? Je kunt je inschrijven tot 19 juni 2015 bij één van de makelaars. Vervolgens vindt de woningtoewijzing plaats. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor één van de woningen zal de notaris middels loting de woning toewijzen. Voor het inschrijfformulier kunt u contact met ons opnemen. Tel. 0315-395424 of via de mail: achterhoek@egginkmaalderink.nl

—————————————————————————-

Nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo Gld.

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners.

Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij.

 • 113 m2 Woon opp.
 • 146-148 m2 Perceel opp.
 • 431 m3 Inhoud

Hoekwoning | Betula

€ 145.050,- t/m € 205.950,-

LET OP: deze woning wordt uitgevoerd met een uitbouw van 1,20 meter aan de achterzijde van de woning. De gehanteerde koopsom is inclusief uitbouw!

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————–

Type Betula

In plan “de Kwekerij” is in de eerste fase ruimte voor één type Betula. Het betreft een statige hoekwoning met langgerekte raampartijen en een frans balkon op de 1e verdieping, aan de voorzijde van de woning. Doordat de kavel voldoende ruimte biedt, bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een garage, tegen meerprijs.

Deze hoekwoning verspringt aan de voorzijde, waardoor een uniek gevelbeeld ontstaat en de hoekwoning meer leefruimte biedt dan het type Acer, de tussenwoningen. Het woongedeelte is gesitueerd aan de achterzijde, over de volledige breedte van de woning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde.

Deze woningen biedt drie slaapkamers op de 1e verdieping, alsmede een badkamer.
De zolder is middels vaste trap te bereiken en biedt daardoor de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer!

De achtertuin is uitermate zonnig gelegen op het zuiden. Voor de individuele wensen is een uitgebreide optielijst beschikbaar.

 • 113 m2 Woon opp.
 • 267 m2 Perceel opp.
 • 442 m3 Inhoud
3 vrij van 3

Tussenwoning | Acer

€ 126.150,- t/m € 169.950,-

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————————-

Type Acer

In plan “de Kwekerij” komen onder andere starterswoningen van het type Acer. Hiermee wordt een eigen woning op de Kwekerij ook voor starters bereikbaar.

De woningen van het type Acer beschikken allen een statige aanblik middels de luiken aan de voorzijde. Het woongedeelte is gesitueerd aan de achterzijde, over de volledige breedte van de woning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde.

De woningen bieden allen drie slaapkamers op de 1e verdieping, alsmede een badkamer.
De zolder is middels vaste trap te bereiken en biedt daardoor de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer!

Alle woningen type Acer hebben in de 1e fase een zonnige tuin op het zuiden. Voor de individuele wensen is een uitgebreide optielijst beschikbaar.

 • 113 m2 Woon opp.
 • 146-149 m2 Perceel opp.
 • 431 m3 Inhoud

Halfvrijstaande woning | Davidia

€ 179.850,- t/m € 253.850,-

LET OP: deze woning wordt uitgevoerd met een uitbouw van 1,20 meter aan de achterzijde van de woning. De gehanteerde koopsom is inclusief uitbouw!

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————

Type Davidia

Nabij de noordelijke planentree van de Kwekerij komen 6 eigentijdse twee-onder-één-kappers in “Amsterdamse School”- stijl , elk met een eigen gezicht en vernoemd naar de boomsoorten welke hier vroeger werden gekweekt. De ene tweekapper heeft een erker, de ander is voorzien luiken.

Alle tuinen zijn diep en liggen op het westen. U kunt dus optimaal genieten van de avondzon! Wat deze ruime tweekappers bindt is dat u als toekomstige bewoner zelf kunt bepalen of u de keuken voor en de woonkamer achter heeft of omgekeerd.

Deze woningen zijn scherp geprijsd en bieden een divers pallet aan opties om de woning mee uit te breiden. De keus is aan u! De woningen worden compleet dus inclusief badkamer- en toiletinrichting opgeleverd. Voor de keuken is een keukencheque beschikbaar.

 • 136 m2 Woon opp.
 • 294-339 m2 Perceel opp.
 • 581 m3 Inhoud
1 vrij van 1

Hoekwoning | Carpinus

€ 150.000,- t/m € 219.500,-

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

————————————————————————————-

Type Carpinus

In plan “de Kwekerij” is in de eerste fase ruimte voor één type Carpinus. Het betreft een statige hoekwoning met langgerekte raampartijen en een dwarskap op de 2e verdieping. Doordat de kavel voldoende ruimte biedt, bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een garage, tegen meerprijs.

Deze hoekwoning is gelegen aan de nieuw aan te leggen Entweg en vormt door zijn architectuur een fraaie blikvanger vanaf de noordelijke toegangsweg. Door de verspringende gevels vormt deze rij woningen een uniek gevelbeeld. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, waardoor een gescheiden woongedeelte en woonkeuken ontstaan. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de op het zuiden georiënteerde achtertuin.

Deze woningen biedt drie slaapkamers op de 1e verdieping waarvan een zeer ruime master bedroom, alsmede een badkamer.

De zolder is middels vaste trap te bereiken en biedt daardoor de mogelijkheid tot het creëren van één of meerdere (slaap-)kamer(s)!

De achtertuin is uitermate zonnig gelegen op het zuiden. Voor de individuele wensen is een uitgebreide optielijst beschikbaar.

 • 125 m2 Woon opp.
 • 380 m2 Perceel opp.
 • 460 m3 Inhoud

FASE 2 | Hoekwoning | Esdoorn

€ 164.000,- t/m € 204.500,-

Nog maar 2 hoekwoningen te koop inclusief 1200 mm verlenging van de begane grond en 300 mm verbreding over alle verdiepingen.
Hoekwoningen op zeer ruime kavels met de inhoud van een halfvrijstaande woning!

Inclusief Siematic keuken en sanitair.

Extra scherp geprijsd!!

In de 2e fase van het plan de Kwekerij te Hengelo (Gld) worden nog slecht 2 hoekwoningen van het type Esdoorn aangeboden. Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

De woningen van het type Esdoorn zijn ruime en goed betaalbare ééngezinswoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Alle tuinen zijn via het achterpad te bereiken en zijn voorzien van een berging.

De woningen zijn 5.60 meter breed en 9.50 meter diep. De woning beschikt over veel woon- en leefruimte en is ideaal voor starters, maar ook zeker voor een gezin. In de hal bevindt zich de wc, standaard voorzien met wasbakje en hangtoilet. Onder de trap bevindt zich een ruime trapkast om uw voorraad in op te bergen.

De bovenverdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De zolder is met een vaste trap bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor eventueel nog een extra (slaap)kamer.

Kiezen voor het woningtype Esdoorn is kiezen voor een woning in de jaren 30 stijl. Al deze woningen voldoen aan het A++ label met als resultaat energiezuinig wonen en lagere maandlasten!

__________________________________________________________

Desgewenst behoort een casco-oplevering tot de mogelijkheden. Een hoekwoning is dan al beschikbaar vanaf € 164.000,- v.o.n.!

Vanzelfsprekend is een compleet opleveringsniveau ook mogelijk voor een koopsom vanaf € 194.500,- v.o.n.

Indien u meer informatie wenst over het exacte opleveringsniveau dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 • 123 m2 Woon opp.
 • 259-285 m2 Perceel opp.
 • 466 m3 Inhoud

Hoekwoning | Esdoorn

€ 214.990,-

Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk!

De woningen van het type Esdoorn zijn ruime en goed betaalbare ééngezinswoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Kiezen voor het woningtype Esdoorn is kiezen voor een woning in de jaren 30 stijl, maar dan al vanaf slechts € 169.950,- v.o.n. Al deze woningen voldoen aan het A++ label met als resultaat energiezuinig wonen en lagere maandlasten!

Alle tuinen zijn naast de woning of via het achterpad te bereiken en zijn voorzien van een berging. De hoekwoningen hebben een mogelijkheid tot garage (optioneel) en een eigen oprit met opstelplaats voor de auto.

De woningen zijn 5.40 meter breed en 9.50 meter diep met de mogelijkheid bij de hoekwoningen om deze te verbreden naar 5.70 meter breed. De woning beschikt over veel woon- en leefruimte en is ideaal voor starters, maar ook zeker voor een gezin!

 • 120-123 m2 Woon opp.
 • 265-280 m2 Perceel opp.
 • 466 m3 Inhoud
2 vrij van 2

FASE 2 | Tussenwoning | Esdoorn

€ 134.000,- t/m € 168.500,-

In de 2e fase van het plan de Kwekerij te Hengelo (Gld) worden 4 rijwoningen van het type Esdoorn aangeboden. Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

De woningen van het type Esdoorn zijn ruime en goed betaalbare ééngezinswoningen die van alle gemakken zijn voorzien. De tussenwoningen worden gerealiseerd op kavels van circa 143 m². Alle tuinen zijn via het achterpad te bereiken en zijn voorzien van een berging.

De woningen zijn 5.40 meter breed en 9.50 meter diep. De woning beschikt over veel woon- en leefruimte en is ideaal voor starters, maar ook zeker voor een gezin. In de hal bevindt zich de wc, standaard voorzien met wasbakje en hangtoilet. Onder de trap bevindt zich een ruime trapkast om uw voorraad in op te bergen.

Er is een keukencheque bij deze woning inbegrepen. Tegen een kleine meerprijs heeft u al een complete keuken met luxe apparatuur. Vraag tevens naar de andere mogelijkheden om van deze ééngezinswoning uw droomhuis te maken.
De bovenverdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De zolder is met een vaste trap bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor eventueel nog een extra (slaap)kamer.

Kiezen voor het woningtype Esdoorn is kiezen voor een woning in de jaren 30 stijl. Al deze woningen voldoen aan het A++ label met als resultaat energiezuinig wonen en lagere maandlasten!

__________________________________________________________

Desgewenst behoort een casco-oplevering tot de mogelijkheden. Een tussenwoning is dan al beschikbaar voor € 134.000,- v.o.n.!

Kiest u voor een complete oplevering, echter exclusief keuken en berging, dan bedraagt de koopsom € 162.500,- v.o.n.

Vanzelfsprekend is een compleet opleveringsniveau ook mogelijk voor een koopsom van € 168.500,- v.o.n.

Indien u meer informatie wenst over het exacte opleveringsniveau dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 • 120 m2 Woon opp.
 • 142 m2 Perceel opp.
 • 405 m3 Inhoud

FASE 3 | Hoekwoning | Betula

€ 202.950,-

Fase 3: 5 nieuwe rij- en hoekwoningen in de derde fase van plan de Kwekerij! De woningen typen Acer, Betula en Carpinus zijn vergelijkbaar met de woningen in de vorige fase (nu in aanbouw). De hoekwoningen hebben de mogelijkheid van een garage en alle woningen bieden diverse uitbreidings- en indelingsopties.

Hoekwoning Betula – Bijzondere hoekwoning
• 3 ruime slaapkamers
• zeer ruime kavels
• mogelijkheid voor garage
• berging in de tuin
• keukencheque
• veel opties mogelijk, waaronder:
– uitbouw achterzijde 1200 of 2400 mm
– dakkapel aan voor- en/of achterzijde
– indeling op zolderverdieping
– garage of werkkamer

Heb je interesse in één van de rijwoningen? Je kunt je inschrijven tot 19 juni 2015 bij één van de makelaars. Vervolgens vindt de woningtoewijzing plaats. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor één van de woningen zal de notaris middels loting de woning toewijzen. Voor het inschrijfformulier kunt u contact met ons opnemen. Tel. 0315-395424 of via de mail: achterhoek@egginkmaalderink.nl

—————————————————————————-

Nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo Gld.

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners.

Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij.

 • 121 m2 Woon opp.
 • 463 m2 Perceel opp.
 • 463 m3 Inhoud

FASE 2 | Tussenwoning | Esdoorn

€ 169.500,-

DE BOUW IS VOLOP BEZIG! DE EERSTE WONINGEN ZIJN INMIDDELS OPGELEVERD!!!
FASE 2 OOK IN VERKOOP! Heeft u ook interesse? Neemt u dan contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord.

De woningtypes Acer – Betula – Carpinus – Davidia – Eucalyptus en Fagus worden tevens aangeboden met DUOKOOP.
De woningtypes Esdoorn en Larix bieden de mogelijkheid tot inruil van de eigen woning.

Informeer naar de mogelijkheden!

—————————————————————————-

Nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo Gld.

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners.

Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij.

 • 120 m2 Woon opp.
 • 143 m2 Perceel opp.
 • 400 m3 Inhoud

Halfvrijstaande woning | Eucalyptus

€ 175.850,- t/m € 244.850,-

LET OP: deze woning wordt uitgevoerd met een uitbouw van 1,20 meter aan de achterzijde van de woning. De gehanteerde koopsom is inclusief uitbouw!

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————

Type Eucalyptus

Nabij de noordelijke planentree van de Kwekerij komen 6 eigentijdse twee-onder-één-kappers in “Amsterdamse School”- stijl , elk met een eigen gezicht en vernoemd naar de boomsoorten welke hier vroeger werden gekweekt. De ene tweekapper heeft een erker, de ander is voorzien luiken.

Alle tuinen zijn diep en liggen op het westen. U kunt dus optimaal genieten van de avondzon! Wat deze ruime tweekappers bindt is dat u als toekomstige bewoner zelf kunt bepalen of u de keuken voor en de woonkamer achter heeft of omgekeerd.

Deze woningen zijn scherp geprijsd en bieden een divers pallet aan opties om de woning mee uit te breiden. De keus is aan u! De woningen worden compleet dus inclusief badkamer- en toiletinrichting opgeleverd. Voor de keuken is een keukencheque beschikbaar.

 • 133 m2 Woon opp.
 • 307-321 m2 Perceel opp.
 • 572 m3 Inhoud

FASE 2 | Hoekwoning | Betula

€ 199.500,-

GEHANTEERDE KOOPSOM IS INCLUSIEF VERBREDING VAN DE WONING!

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————–

Type Betula

In plan “de Kwekerij” is in de eerste fase ruimte voor één type Betula. Het betreft een statige hoekwoning met langgerekte raampartijen en een frans balkon op de 1e verdieping, aan de voorzijde van de woning. Doordat de kavel voldoende ruimte biedt, bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een garage, tegen meerprijs.

Deze hoekwoning verspringt aan de voorzijde, waardoor een uniek gevelbeeld ontstaat en de hoekwoning meer leefruimte biedt dan het type Acer, de tussenwoningen. Het woongedeelte is gesitueerd aan de achterzijde, over de volledige breedte van de woning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde.

Deze woningen biedt drie slaapkamers op de 1e verdieping, alsmede een badkamer.
De zolder is middels vaste trap te bereiken en biedt daardoor de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer!

De achtertuin is uitermate zonnig gelegen op het westen. Voor de individuele wensen is een uitgebreide optielijst beschikbaar.

 • 120 m2 Woon opp.
 • 262 m2 Perceel opp.
 • 463 m3 Inhoud

FASE 2 | Tussenwoning | Acer

€ 127.650,- t/m € 169.950,-

FASE 2 NU IN VERKOOP: 5 NIEUWE RIJWONINGEN!

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

———————————————————————————————-

Type Acer

In plan “de Kwekerij” komen onder andere starterswoningen van het type Acer. Hiermee wordt een eigen woning op de Kwekerij ook voor starters bereikbaar.

De woningen van het type Acer beschikken allen een statige aanblik middels de luiken aan de voorzijde. Het woongedeelte is gesitueerd aan de achterzijde, over de volledige breedte van de woning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde.

De woningen bieden allen drie slaapkamers op de 1e verdieping, alsmede een badkamer.
De zolder is middels vaste trap te bereiken en biedt daardoor de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer!

Alle woningen type Acer hebben in de 2e fase een zonnige tuin op het westen. Voor de individuele wensen is een uitgebreide optielijst beschikbaar.

 • 113 m2 Woon opp.
 • 139-141 m2 Perceel opp.
 • 431 m3 Inhoud

Vrijstaande woning

€ 382.000,- t/m € 493.000,-

In het nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo Gld. bieden wij u aan een tweetal bouwkavels inclusief bouwplan voor een vrijstaande woning met garage.

Ontwikkel uw eigen unieke woning!
Op beide bouwkavels zijn een drietal woningontwerpen gerealiseerd inclusief bijbehorende plattegronden.

In overleg met een deskundig adviseur is het mogelijk één van deze ontwerpen naar uw eigen wens aan te passen om uw eigen droomwoning te ontwikkelen.
Wenst u de woonkamer aan de voorzijde of achterzijde van de woning? Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra slaapkamer op zolder? Wij helpen u graag bij het creëren van uw ideale woning!
U wordt begeleid met deskundig advies, het doorlopen van het ontwerpproces en het verzorgen van de benodigde aanvraag van de omgevingsvergunning.

Heeft u andere wensen of invullingen voor uw droomhuis die niet zijn weergegeven in het getoonde beeldmateriaal? Ook dan staan wij u graag te woord.

Bijzonderheden:
– De woning wordt onder Woningborg-garantie gebouwd, waarmee risico’s op financieel en technisch gebied worden afgedekt.
– Zelf bepalen welke keuken of badkamer u wenst!
– Door het uitstekende isolatieniveau van de woning bespaart u op stookkosten.
– De bouw van diverse andere woning op het project De Kwekerij is in volle gang.

De gehanteerde koopsom betreft de koopsom voor kavel 10 in combinatie met woningtype 1. Voor overige koopsommen en mogelijkheden verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor, waarna wij u desgewenst van een uitgebreide brochure en prijslijst zullen voorzien.

 • 145-206 m2 Woon opp.
 • 445-675 m2 Perceel opp.
 • 600-789 m3 Inhoud

FASE 2 | Hoekwoning | Carpinus

€ 150.000,- t/m € 227.500,-

FASE 2 NU IN VERKOOP: 5 NIEUWE RIJWONINGEN!

Is het onderstaande voor u van toepassing?

* “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
* “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
* “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
* “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”

Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Op dit product zijn de voorwaarden van de Duokoopregeling van toepassing. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

* Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 35% lager)
* U krijgt makkelijker een hypotheek, door de lagere inkomenseisen (8-15% meer)
* Meer zekerheid bij werkloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
* Tot wel 0,8% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
* Geen concessies aan uw woongenot. U kunt met BijZonderPlan wél verhuizen!
* Meer vermogensopbouw, dus meer geld over om te sparen om leuke dingen te doen
* Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning

U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse in één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer: 073 – 544 20 79.

————————————————————————————-

Type Carpinus

In plan “de Kwekerij” is in de eerste fase ruimte voor één type Carpinus. Het betreft een statige hoekwoning met langgerekte raampartijen en een dwarskap op de 2e verdieping. Doordat de kavel voldoende ruimte biedt, bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een garage, tegen meerprijs.

Deze hoekwoning is gelegen aan de nieuw aan te leggen Entweg en vormt door zijn architectuur een fraaie blikvanger vanaf de noordelijke toegangsweg. Door de verspringende gevels vormt deze rij woningen een uniek gevelbeeld. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, waardoor een gescheiden woongedeelte en woonkeuken ontstaan. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de op het westen georiënteerde achtertuin.

Deze woningen biedt drie slaapkamers op de 1e verdieping waarvan een zeer ruime master bedroom, alsmede een badkamer.

De zolder is middels vaste trap te bereiken en biedt daardoor de mogelijkheid tot het creëren van één of meerdere (slaap-)kamer(s)!

De achtertuin is uitermate zonnig gelegen op het westen. Voor de individuele wensen is een uitgebreide optielijst beschikbaar.

 • 125 m2 Woon opp.
 • 459 m2 Perceel opp.
 • 460 m3 Inhoud

Maandlasten De Kwekerij

Ligging project 'De Kwekerij'